Jäta vahele
KINGIIDEED viimase hetke kingituseks

KINGIIDEED viimase hetke kingituseks

Kas juhtunud on tavapärane ning kingituste otsimine on jäänud viimasele minutile? Jooksed mööda poode ja sirvid netikauplusi kuid ideid lihtsalt ei ole? Pole hullu! Ikka juhtub! (Meil ka). Niisiis vajad sa viimase hetke kingiideed. Kui kingitust on vaja teha lauamängusõbrale või soovid hoopiski kellelegi tutvustada lauamängumaailma on meil sulle soovitusi. 

Alati ajatu ning murevaba kingitus on kinkekaart. Kinkekaart annab kingisaajale vabaduse ise valida, mis teda hetkel huvitab ning osta midagi, mis tema avaldamata soovinimekirja tipus on. Miks aga kinkida Brain Gamesi kinkekaarti? Brain Games füüsilisest kauplusest ostetud paberil kinkekaardid ei aegu ning nende väärtuse saab ise valida. Olemas on ka veebikaupluse kinkekaardid kuid nendel on ette määratud summad ning kehtivusaeg. Brain Gamesi kinkekaart

Muretsed, et kingisaajal on palju lauamänge ning äkki tal on sinu valitu juba olemas? Siis kaalu "Living Forest" kinkimist. See on sel aastal parima strateegiamängu tiitli pälvinud lauamäng, mis värskelt ilmunud eestikeelsete reeglitega.

Lauamäng Living Forest

Seltskonnamängudest on imeline variant kingiks haarata "Ainult Üks". See on lõbus sõnaseletus- ja ära arvamise mäng, kus kõik mängivad ühes tiimis ja teevad koostööd, et aidata kaasmängijatel sõnu ära arvata. Kõigil mängijatel on alus, millele vihjeid kirjutada ning kustutatav marker. Püüa mõelda ühesõnaline vihje, mis on piisavalt selge, et arvaja suudaks mõista, millest jutt ning samas piisavalt originaalne, et keegi teine sama vihjet ei kirjutaks. Korduvad vihjed eemaldatakse mängust ja arvajale jääb selle võrra vähem vihjeid.

Seltskonnamäng Ainult Üks

Kui kingisaaja on põgenemistubade fänn või meeldib talle müsteeriumeid lahendada on võimaluseks EXIT sarja mängud. Idee on lihtne: Põgenemistuba karbis. Mängus tuleb lahendada erinevaid mõistatusi, et põgeneda Mahajäetud metsamajast, Salajasest laborist või Vaarao Hauakambrist. Valikuks on ka surnud mees idaekspressis, kus kehastud detektiiviks, et leida mõrvar. Iga mõistatuse lahendamine viib järgmiste mõistatuste juurde kuni juhtumite lahendamiseni. EXIT põgenemistoa mängud

 

Kui üksteise pingsalt vaatamine ja teiste mõtete lugemine huvi ei paku võivad rõõmu pakkuda  magnetid mängust "Kluster". Mängu eesmärgiks on enda käes olevatest magnetitest lahti saada asetades need nööri sisse piiratud alale nii et need teiste magnetitega kokku ei puutuks. Magnetite põrkumine paneb ka täiskasvanud kiljatama ning nende asetamine tekitab kõigis närvikõdi. Lauamäng Kluster

Tihti juhtub et elu jääb ette ja lauamängudeks ei ole palju aega. Siis tuleb üksi hakkama saada. Ja üksi saab alati aju treenida. Selleks soovitame Smart Gamesi IQ seeriat. Seerias on 11 erinevat proovile panevat mängu, mille iga sees on omajagu ülesandeid. Mängude eesmärk on arendada probleemilahendus oskust, kognitiivset ning ruumilist mõtlemist.

SmartGames nuputamismängud IQ sari

Sarja värskeim liige on imepisike nuputamismäng SmartGames "IQ mini". See on ideaalne kompaktne kingitus - pista taskusse ja mängi kus iganes. Pakub lõputult nuputamist. Loo ise hõlpsalt uusi ülesandeid: paiguta blokeerijad ümber ja täida seejärel mängulaud pusletükkidega. Kõik võimalikud ülesanded ja KÕIK lahendused leiad IQ mini rakendusest. Saab edukalt ka ilma äpita, igal ülesandel on lahendus ja pusi nii kaua kui õnnestub.

SmartGames IQ mini nuputamismäng

2021. a. parim lauamäng "MicroMacro: Krimilinn" pakub täiesti omanäolist mänguelamust, mis ei jäta kedagi külmaks. Mõeldud 1-4le mängijale ning pakub seega meelelahutust nii mõnusal koosviibimisel kui ka üksi kodus nuputamiseks. Mäng kujutab endas hiiglaslikku mustvalget linnakaarti ja 16 lahendamist vajavat kuriteojuhtumit. Mängijad hakkavad üheskoos kaardilt otsima vihjeid, jõudes tasapisi kuritööde lahendusteni. Detektiivitöö on lihtne kui leiad õige vihje!

MicroMacro Krimilinn 2021a parim lauamäng

Kingisaaja armastab kiireid mänge, kus teiste järel ootamist ei ole? Kraba "Sushi Go!" – vahva, tempokas ja lõbus kaardimäng. Mängijad jagavad omavahel sushit, püüdes sealjuures parimad palad endale krabada ning ka magustoidule ruumi jätta.

Sushi Go tempokas kaardimäng

Kui aga tahad olla nagu Professor X või proovida jõuluks mentalisti ametit on selleks hea proovida "The Mind" ja "The Mind Extreme"’i. Neile, kes veel The Mind seeriaga tuttav ei ole soovitame alustada originaalist - "The Mind". Mängu eesmärgiks on kaasmängijate tajumine ning selle taju põhjal numbrid lauale õiges (kasvavas) järjekorras asetada. Iga vooruga saadakse rohkem kaarte kätte ja üksteise mõtete lugemine, muutub aina raskemaks. Kui aga "The Mind" on juba seltskonnaga käpas ja arvate, et enam rohkem samal lainel olla ei saaks soovitame proovida "The Mind Extreme"’i. Mäng keeratakse täielikult pea peale luues ühe hunniku asemele kaks hunnikut - üks kasvav teine kahanev. Kaardimäng The mind. The Mind Extreme

Eelmine KINGIIDEED alla 10€
Järgmine KINGIIDEED: VANAVANEMATELE

Viimane kommentaar

Kommentaar vajab administraatori kinnitust enne avalikustamist.

* Kohustuslik väli