Jäta vahele
KINGIIDEED: loomasõpradele

KINGIIDEED: loomasõpradele

Kui sinu lähedaste seas on keegi, kellele on loomad eriti südamelähedased ning kõik mis seotud armsate ja kaunite loomadega paneb elevusest kilkama, siis on loomadeteemalised lauamängud on kingituseks ideaalne valik.

Lauamängud kogu perele

2022. aasta parima strateegiamängu tiitliga pärjatud "Living Forest" pakub rohkelt silmailu ja põnevat võistlusmomenti. Imekaunid illustratsioonid kujutavad erinevaid metsa kaitseloomi. Mängu võitmiseks on mitu võimalust, nii et igaühel on oma strateegia, mis muudab mängu veelgi põnevamaks, ning selle üha uuesti mängimine saab olema sama huvitav kui seda esimest korda mängida. Päästa mets ja selles kasvav püha puu Onibi armutute leekide eest!

Lauamäng Living Forest

Maailmas peremängude edetabelis esikohta juba mitu aasat hoidnud kogu pere strateegiamäng "Tiivulised" on leidnud ka Eestis sooja vastuvõtu ning võidab järjest südameid. Imekaunis ja lummavalt põnev, kuni mängu lõpuni ei tea keegi, kes võitjaks saamas on. Tõeline pärl linnuentusastile! Kaartidel on toodud välja põnevaid fakte lindude kohta ning ühtlasi õpid mängides, millised on erinevate lindude pesitsuskohad ning toitumisvajadused.

Ilusa boonusena teeb loodusesõbrale kindlasti ka rõõmu, et lauamängu “Tiivulised” ostuga aitad kaasa Eestimaa lindude pesitsusrahu tagamisele, toetades Eesti Ornitoloogiaühingut võitluses raierahu pikendamise nimel. 

Lauamäng Tiivulised

"New York Zoo" – sellest tetris tüüpi mängus hakkad kokku panema oma loomaaeda. Paiguta aedikutesse sama liiki loomad, et nadsaaksid pere looma hakata ning sinu loomaaeda rohkem asunikke luua. Lauamäng New York Zoo

Tõelisele loomade ja lauamängude fännile, kes armastab pikki mänge on loodud "Ark Nova". Enne tasub veenduda, et mäng tal juba olemas ole, kuna tegemist on boardgamegeek.com kuumimate mängude tabelis neljandal kohal resideeruva lauamänguga ehk lauamängurite seas vägagi ihaldatud mäng. Mängijad planeerivad ja rajavad loomaeda ning toetavad looduskaitseprojekte. Lauamäng Ark Nova

Lauamängus "Honey Buzz" saad lennelda mesilaste magusasse maailma. Majandustemaatiline strateegiamäng, mille käigus on sul võimalik kasvatada oma mesilasperet, asetada oma mesilas-töölisi mängulauale, et täita erinevaid tegevusi, mis tooksid sulle võimalikult palju tootlust ja kasumit. Mängu käigus ehitab iga mängija oma mesilaskärge, kuusnurkadest koosnevatest meekärjeplaatidest, millel on märgitud boonused, mis aktiveeruvad mängu käigus. Müü ja täida tellimusi, kogu nektarit ja tolmelda lilli. 

Lauamäng Honey Buzz

"Meadow" on lauamäng, milles mängijad võtavad loodust jälgivate rändajate rolli. Mängijaid juhib kirg ja uudishimu, aga ka konkurents innukama loodusvaatleja tiitlile! Võidab see, kes kogub vaadeldud looma- ja taimeliikidest, maastikest ja matkal kogutud suveniiridest enim punkte. Mängus "Meadow" koguvad mängijad maakaarte (loomade elupaigad), vaatluskaarte (retkel vaadeldud konkreetseid liike), maastiku- ja avastuskaarte (vaateid ja huvitavaid suveniire oma retkedelt). 

Meadow lauamäng

Seltskonnamängud loomasõpradele 

Leia pildile naljakaim lause, et luua meem seltskonnamängudes "Animals doing things meme game", "Cats doing things meme game" ja "Dogs doing things meme game". Vali vahvale kassi-, koera- või erinevate loomade piltidele kõige sobivam/naljakam lause selle kirjeldamiseks, et luua oma meem.

Animals Doing things meme mäng seltskonnamäng

Lastemängud loomade fännidele

Osavusmäng "Speedy Roll" on pärjatud maineka Kinderspiel des Jahres (parim lastemäng) 2020 auhinnaga! Ideaalne mäng 4-aastaste või vanemate lastega peredele. Mängu on võimalik mängida mitmel viisil – võistluslikus variandis on tegemist võidujooksuga üksteise vastu, kuid koostöö variandis põgenetakse ühiselt kavala rebase eest. 

Omanäolised takjaribaga komponendid pakuvad põnevust ja elevust. Veereta siiliks kehastunud tennisepalli osavalt ning nopi nii tee peale jäävaid takjaribaga metsasaadusi. Kohev pall on tõeliselt unikaalne mängukomponent, mida pole varasemalt lauamängudes kasutatud. Metsaraja ehitavad mängijad eraldiseisvatest mängulaua tükkidest, nii et iga mäng on unikaalne. 

Speedy Roll lauamäng lastele 4 aastastele

Lastega vanuses 5+ koos mängimiseks sobib väga hästi "Outfoxed". Mängijad kehastuvad detektiivideks ja peavad välja nuputama, milline rebane varastas ära auhinnatud piruka. Mõnus koostöömäng, mis hõlmab lisaks nupuga mängulaual liikumisele ja täringu veeretamisele ka vihjete otsimist ja tähelepanelikkust. Outfoxed lauamäng 5 aastastele lastele

"Mõmmid ja maasikad"  (vanusele 3+) on lauamäng, milles mõmmid lähevad metsa maasikaid korjama ja õpivad korjatud marju kokku lugema. Mängu käigus peavad mõmmid oma korjatud maasikaid ka kaasmängijatega jagama. Mängijad võtavad ükshaaval kaarte ja keeravad neid ümber – karupoeg on leidnud uue maasikapõõsa! Vastavalt sellele, kui palju marju on kujutatud kaardil, võib mängija lükata maasikaid õlekõrre otsa, või vastupidi – neid kõrrelt ära võtta ja anda oma vasakul või paremal käel istuvale kaasmängijale.

Mõmmid ja maasikad lastemäng

PUSLE

Puslesid armastav kingisaaja on kahtlemata üdini rõõmus kui kingikotist avastab uut puslepusimist ja veel tema lemmikute loomadega!

Pusle loomadega

Eelmine TOP 10 lauamängud 2022
Järgmine KINGIIDEED: LAUAMÄNGUD KAHEKESI MÄNGIMISEKS

Viimane kommentaar

Kommentaar vajab administraatori kinnitust enne avalikustamist.

* Kohustuslik väli