Jäta vahele
KINGIIDEED: LAUAMÄNGURITELE

KINGIIDEED: LAUAMÄNGURITELE

Mida kinkida lauamängurile? Otsid mõtteid, mida kinkida oma sõbrale, kes armastab lauamänge? Või on sinu peres suur mängusõber, kellel oleks justkui kõik lauamängud olemas ja oled täiesti nõutu, mida tema kingipakki poetada? Lauamängurile kingituse valimine võib tunduda võimatu ülesandena. Ära muretse, igale murele leidub lahendus!

Kinkekaart

Kui otsid ideaalset kingitust lauamänguhuvilisest sõbrale, kellel riiulid on lauamängude all lookas või on tal mänge lausa terve toatäis, siis võib sõbrale kingituse tegemine olla lausa sinu jaoks veidi hirmutav. Me teame, et soovid talle sellegipoolest valmistada toreda üllatuse ja meil on rõõm tõdeda, et oled sattunud õigesse kohta! Sellises olukorras on parim lahendus Brain Gamesi kinkekaart, mida saab soetada mis tahes vääringus nii paber- kui elektroonilisel kujul.

Võta meiega ühendust ja leiame sulle kindlasti sobiva lahenduse! Brain Gamesi kinkekaart

Living Forest

Päästa mets ja selles kasvav püha puu Onibi armutute leekide eest selles 2022. aasta parimas strateegiamängus – "Living Forest". Värskelt ka eestikeelsete reeglitega ilmunud lauamäng, mis paelub ühtviisi nii kogenud lauamänguri kui selle maailmaga alles tutvuva mängija, on suurepärane kingiidee. Mängu võitmiseks on mitu võimalust, nii et igaühel on oma strateegia, mis muudab mängu veelgi põnevamaks, ning selle üha uuesti mängimine saab olema sama huvitav kui seda esimest korda mängida!

Lauamäng Living Forest

Ark Nova

Kingisaajale, kes armastab pikki mänge ja majandusmänge, tasub kaaluda "Ark Nova" kinkimist. Enne tasub veenduda, et mäng tal juba olemas ole, kuna tegemist on boardgamegeek.com kuumimate mängude tabelis neljandal kohal resideeruva lauamänguga ehk lauamängurite seas vägagi ihaldatud mäng. Mängijad planeerivad ja rajavad loomaeda ning toetavad looduskaitseprojekte. Lauamäng Ark Nova

Stone Age

Kui kingisaaja on lauamängu "Catan" fänn, siis tasub kaaluda "Stone Age" kinkimist. Mängus kogud ressursse ja teed tegevusi, mis meenutavad veidi „Catani“ mängimist, kuid õnn ei mängi antud mängus liiga suurt rolli. Selles mängus juhib iga mängija ühte kiviaegset perekonda.

Mäng algab hommikul, mil kõigi hõimuliikmete vahel tuleb jagada ära päevatoimetused – ressursside kogumine, jahipidamine, ehitustöö, uute tööriistade loomine, põllupidamine ning loomulikult ka järeltuleva põlve loomine. Ole tähelepanelik, sest hõim kasvab kiiresti ja vastutustundliku juhina pead kindlustama kõigile pereliikmetele päeva lõpus ka toidupoolise!

Mängida ning võita saab mitmel moel. See, kui palju või kuidas mängijad üksteist mõjutavad, sõltub mängustiilist. Võimalik on mängida ründavamalt ning takistada teistel mängijatel paigutada hõimuliikmeid tulusamatesse paikadesse kui jääda nägelustest kõrvale ja arendada rahulikult oma küla tööriistade abil, mille äsja leiutasid. Valik on sinu! Lauamäng Stone Age

Kvedlinburgi soolapuhujad

Lauamäng, mis esmapilgul ei pruugi mängusõbra huviorbiiti sattuda, aga väärib tähelepanu kohe kindlasti, on "Kvedlinburgi soolapuhujad". Selles mängus võtate kõik võlujoogi pruulijate rolli, ostate erinevaid koostisosi ja keedate oma salaretsepti. Kuidas? Koostisosade žetoonid kogute oma riidestkotikesse, kust igal voorul igaüks tõmbab pimesi žetoone. Ole ettevaatlik, liiga palju ühte koostisosa ning sinu pada lendab õhku. Aga mõnikord on riskimine liiga ahvatlev. Kas suudad õigel hetkel end peatada? Lõbus mängida nii väga kogenud lauamänguril kui algajatel ning lastel.

Lauamäng Kvedlinburgi soolapuhujad

Kaardikiled

Talv on tulekul ning inimesed pole ainsad, kes vajavad kaitseks väliste olude eest sooje ja mõnusaid riided! Meie poest (veebipoest) leiad oma lemmikmängude kaartidele sobivad kiled!

Kaardikiled on hädavajalikud mängutarvikud igale lauamänge väärtustavale mänguomanikule. Kui kasutad kaardikilesid, püsivad kaardid puhtad, kuivad ja kahjustamata kauem ja nii on sul võimalik ka oma lemmikmänge kauem mängida!

Brain Gamesist leiad eri suuruses, värvi ja stiili kilesid mitmelt erinevalt firmalt – igaüks leiab kindlasti oma lemmikutele sobiva! Siit leiad Arcane Tinmen kaardikiled ning siit Dragon Shield kireva valiku.

Kui sa ei tea, milliseid, kui palju või kui suuri kilesid sa vajad, võta meiega ühendust ning aitame sind suurima hea meelega!

Lauamängu kaardikiled

Miniatuurid, värvid ja täringud

Meilt leiab palju põnevat miniatuuride austajaile. Valikus on Games Workshopi minid, komplektid, täringud kui ka DnD sortiment. Kui tead, et kingisaaja hobiks on minide värvimine, siis hea mõte on kingikotti pista erinevaid värve ja pintsleid, mida pole kunagi küllalt. Samuti võid kinkida miniatuuride kaunistamise lisandeid, millega saab anda kujukestele täiesti uue ilme! 

Millele ükski lauamängur kunagi "ei" ei ütle? Täringud! Täringute valik on tohutu, alates värvist, lõpetades tahkude arvuga. Kas teadsid, et on olemas ka näiteks ümmargune täring?! Ja see täitsa töötab, tule poodi ja viska pilk peale. Täringuid on nii ilusaid, et tahad endalegi mõned varuda.Värvid. miniatuurid. täringud. tarvikud

Eelmine KINGIIDEED: NOORTELE
Järgmine KINGIIDEED: PEOLOOMADELE

Viimane kommentaar

Kommentaar vajab administraatori kinnitust enne avalikustamist.

* Kohustuslik väli