Jäta vahele
Kingiideed: detektiivimängud

Kingiideed: detektiivimängud

Lauamängud on klassikalistest mängudest nagu Monopoly ja Scrabble kaugele arenenud ning tänapäevased lauamängud pakuvad võimalust kogeda kaasahaaravaid lugusid ning annavad võimaluse tunda ennast kellegi teisena. Kui oled müsteeriumite ja mõistatuse lahendamise fänn ning sulle meeldiks kuritegusid lahendada, siis ootab sind detektiiviteemaliste lauamängude žanr. 

Siit artiklist leiad ülevaate mõnedest parimatest selle žanri mängudest, mis viivad mängijad põnevatesse seiklustesse.

Chronicles of Crime 

„Chronicles of Crime“ seeria mängud on revolutsiooniline kombinatsioon lauamängust ja kaasaegsest tehnoloogiast. Kasutades virtuaalreaalsust ja antud mängule loodud rakendust, astuvad mängijad uurijate kingadesse, lahendades kuritegusid kaartidel olevate QR-koodide skanneerimise ja virtuaalruumis tegelastega suhtlemise kaudu. See ainulaadne füüsilise ja digitaalse elemendi ühendamine lisab mängule dünaamilise kihi, muutes selle suurepäraseks valikuks mängijatele, kes soovivad uutmoodi lauamängukogemust. Samade komponentidega (mängulaud, asukohad, tegelased ja esemed) saad mängida palju erinevaid stsenaariume ja lahendada erinevaid krimilugusid.

Kellele see sobib:

  • Tehnikahuvilised, kes naudivad digitaalsete elementide integreerimist traditsioonilisesse lauamängu.
  • Kaasahaarava jutuvestmise ja narratiivipõhise mängu fännid.

Chronicles of Crime 1900

Chronicles of Crime 1400

Unlock! mängude seeria

„Unlock!“ seeria erineb traditsioonilistest lauamängudest, tuues põgenemistoa kogemuse teie elutuppa. Kaardipaki ja spetsiaalse rakendusega peavad mängijad teatud aja jooksul mõistatusi lahendama ja müsteeriume lahti harutama. Sarja iga osa pakub ainulaadset teemat, valik ulatub kummitusmajadest arheoloogiliste seiklusteni. „Unlock!“ seeria on suurepärane valik neile, kes naudivad koosmängimist, mõistatuste lahendamist ja väljakutset kella vastu võistelda.

Kellele see sobib:

  • Pusle- ja põgenemistoa fännid.
  • Grupid, kes otsivad koostöömängu kogemust.

Unlock

Unlock

Hidden Games Crime Scene

„Hidden Games Crime Scene“ seeria mängudes peate ühise meeskonnana analüüsima kirju, tõlgendama erinevate kahtlusaluste intervjuusid, tegema telefonikõnesid ja isegi internetiotsinguid. Lahenduse leidmine vajab mitmekülgset tööd - uurige sõrmejälgi, koguge kogu teave oma suurele plakatile, arutlege alibide ja motiivide üle. 

Pane tähele, et uurimise ajal vajate uurimise läbiviimiseks ligipääsu internetile ja telefoni, millega saate SMS-e vastu võtta. Samuti on abiks (kuid pole tingimata vajalik), kui teil on käepärast sülearvuti või tahvelarvuti.

Kellele see sobib:

  • Tõeliste kuritegude lahendamise kogemustest huvitatud entusiastid.
  • Mängijad, kes naudivad strateegilist mõtlemist ja kriitilist otsustamist.

Hidden Games Crime Scene

Sherlock Holmes Consulting Detective

Ükski detektiiviteemaliste lauamängude nimekiri poleks täielik ilma klassikalise „Sherlock Holmes Consulting Detective“ mängu mainimata. Mängu tegevus toimub viktoriaanlikus Londonis, kus mängijad astuvad üles Baker Street tegelaste rollidesse, püüdes koos erinevaid juhtumeid lahendada. Mäng paistab silma rõhuasetusega deduktiivsele mõtlemisele, nõudes mängijatelt teabe kokkupanekut ajalehtedest, intervjuudest ja erinevatest asukohtadest. Rikka narratiivi ja keeruliste müsteeriumidega on see seeria täiuslik neile, kes naudivad detektiivitöös strateegilisemat lähenemist.

Kellele see sobib:

  • Klassikalise kirjanduse ja Sherlock Holmesi lugude fännid.
  • Mängijad, kes naudivad deduktiivse mõtlemise väljakutset
Sherlock Holmes Consulting Detective: Carlton House & Queen's Park
Sherlock Holmes Consulting Detective: Carlton House & Queen's Park

Olenemata sellest, kas eelistate Chronicles of Crime tehnoloogiat kaasavat uurimiskogemust, Hidden Games Crime Scene’i realistlikku juhtumi lahenduse kogemust, Unlock’i mõistatuste lahendamise seiklusi või klassikalise Sherlock Holmes Consulting Detective'i detektiivitööd, leiab detektiiviteemalise lauamängu igale maitsele. 

Seega kogu kokku oma kaasdetektiivid, teritage oma mõistust ja asuge põnevatele seiklustele, mis panevad teie uurimisoskused proovile. Head mängimist!

Oluline!
Kõik eelnevalt nimetatud lauamängud on inglisekeelsed ning mängimiseks on vajalik keelest arusaamine.

Tulenevalt mängude iseloomust (mõistatuste, müsteeriumite, kuritegude lahendamine) on antud mängud mängitavad ühekordselt. 

Eelmine Viimase minuti kingiideed
Järgmine 9 lauamängu, mis sobivad suurepäraselt jõuluvana kingikotti!

Viimane kommentaar

Kommentaar vajab administraatori kinnitust enne avalikustamist.

* Kohustuslik väli