Jäta vahele
Viimase minuti kingiideed

Viimase minuti kingiideed

Kas tuleb tuttav ette, kui avastad, et juba varsti on jõulud ja mõned kingitused on veel ostmata? Armutult lendav aeg ei halasta ning ostukeskustes sagivad aina suuremad rahvamassid, mis ei kergenda seda olukorda.

Õnneks tuleb appi teadmine, et Brain Games on mõelnud ka viimase minuti ostlejatele, tuues välja parimad valikud neile, kes kingi ostmisega hilja peale jäänud. Meil on lai valik erinevaid kingiideid kõigile vanuseklassidele ja seda nii uutele kui vanadele mängusõpradele.

Kui Sa ei oska meie tootevalikust kindlat mängu valida või täpselt ei tea, mis võiks kingisaajale meeldida, siis kinkekaart on alati kindla peale minek. Poest ostetud kinkekaardile saad ise valida sobiva summa ning selle kehtivusaeg on määramata. Kaardiga saab tasuda erinevate ostude eest, mis annab kingisaajale hea valikuvabaduse.

Kinkekaarte saab osta ka meie veebipoest, kuid veebipoest ostetud kaartide kehtivusaeg on 1 aasta ning summad on ette antud.

Kinkekaart

Nüüd aga lähemalt populaarsematest lauamängudest.

Neile, kes ihkavad pimeda aja õhtutesse pisut närvikõdi ja põnevust, on meil välja pakkuda põgenemistoa mängude seeria „EXIT“. Ja eriti hea uudis on neile, kes on varem juba „EXITI“ mänge mänginud - äsja nägi trükivalgust uhiuus versioon - „Kummituslik lõbusõit“. Võta pere või sõbrad kampa ja pea maha üks judinaid tekitav sõit läbi kummitusliku pargi!

EXIT: Kummituslik lõbusõit

 

Kes aga ei ole varem „EXITI“ seeria mängudega kokku puutunud, siis on tegemist äärmiselt vahva mänguga kõigile, kes fännavad põgenemistubade mõistatusi ja ülesandeid. Just see ootabki teid ees, kui proovite lahendada ja nuputada erinevaid ülesandeid, mis mängus peituvad. „EXITI“ seeria mängud on küll mõeldud ühekordseks kogemuseks, aga see-eest pakuvad need põnevust mitmeks tunniks. Neid on erinevates raskusastmetes ja algajatele soovitamegi just uut „Kummituslikku lõbusõitu“. Veidi keerukamat väljakutset pakuvad „Surnud mees Idaekspressis“ ning „Vaarao hauakamber“.

EXIT: Surnud mees Idaekspressis

EXIT: Vaarao hauakamber
Hurraa! Selle aasta oodatuim lauamäng „Flamecraft on nüüd eesti keeles ja valmis pakkuma maagiat igaühele, kes otsustab selle valiku kasuks. Selles lummavas lauamängus kehastavad mängijad tulehoidjaid, kes külastavad poode, varuvad esemeid ja pälvivad draakonite teeneid. Lisaks suurepärasele mängukogemusele pakub see mäng ka palju silmailu. Mängus kohtud näiteks draakonite Pärm, Härmaleek, Süsi ja Õiega, kes toimetavad Dräägupesas, Rohelohe puukoolis, Särasaba butiigis ning paljudes muudes vahvates kohtades.

Flamecraft

Flamecraft
Puslemäng „Ubongo“ sobib neile, kellele pakub elevust kiiruse ja aja peale võistlemine, sest just seda see mäng on - tempokas, lõbus puslemäng, kus mängijad laovad üksteise võidu geomeetrilisi kujundeid. Vajaminevad oskused on kindlasti kiirus, terasus ja tähelepanelikkus. „Ubongot“ saab mängida 1-4 mängijat.

Ubongo
Või sooviksid sa kehastuda hoopis Vana-Kreeka arhitektiks ning püstitada võimsaim linn? „Akropolis“ on kogu pere strateegiamäng, kus eesmärgiks on olla andekaim ehitusmeister ning koguda oma linna eest kõige rohkem punkte. Erilisi ehitisi luues tuleb aga olla tähelepanelik ja ka ette mõelda, millist maastikutükki ja kuidas parasjagu paigutada või hoopis kinni katta. Luues elamuid, templeid, turge, aedu ning kasarmuid võid olla just sina järgmine kuulsaim arhitekt!
Akropolis

Akropolis
Väiksematest mängudest sobib kingiks kuuse alla ideaalselt kaardimäng „Karakum“ (just täpselt nagu see komm!). „Karakumis“ lood sa oma kaamelikaravani ja kogud ressursse. Kaardimäng on kiire ning lõbus, samas peab mõtlema ka natuke. Võidab mängija kõige väärtuslikuma karavaniga.
Karakum

Karakum
Paljudele mängusõpradele tuttav suurepärane seltskonnamäng „6. võtab!“ ootab uusi fänne! See pisut ebatavalise nimega kaardimäng sobib 2-10 mängijale ja pakub palju elevust. Mängus pead tähelepanu pöörama sellele, et ei pane oma kaarti ritta kuuendaks, sest nagu mängu nimigi ütleb, siis kuues võtab kogu kaardirea üles ja nii teenid endale miinuspunkte. Selles mängus peab olema terast silma ja ka pisut õnne!
6. võtab!

6. võtab!
Seltskonnamängu „Saboteur“ seeria uusim liige on „Saboteur: The Dark Cave“, mis lisab juba tuttavasse mängu uued põnevad elemendid nagu klannid ja koletised. Mängu eesmärk on koguda oma võistkonnale võimalikult palju kulda ning pääseda kiiresti kokkuvarisevast koopast. Kuid igas meeskonnas peidab end ka sabotöör...hmm kes see küll olla võib?
Saboteur: The Dark Cave

Saboteur: The Dark Cave
Oleme kindlad, et leiame igale eale ja maitsele kingikotti sobiva lauamängu! Selleks külastage meie kauplusi või veebipoodi, kus abivalmid päkapikud jagavad soojalt soovitusi.

Brain Games soovib rahulikku jõuluaega ja ohtralt mängurõõmu!

Järgmine Kingiideed: detektiivimängud

Viimane kommentaar

Kommentaar vajab administraatori kinnitust enne avalikustamist.

* Kohustuslik väli