Jäta vahele
Kingiideed: nuputamismängud

Kingiideed: nuputamismängud

Kui otsid targale sõbrale jõulukingitust või tahad natuke oma aju treenida, on loogikamäng suurepärane valik. Neid leidub igale vanusele, igale mängijate arvule ja neid on võimalik nii võidu peale kui ka üheskoos mängida.

Nuputamishuvilistele võivad meeldida Logic Cards“ loogikakaardid. Igas kaardipakis on 53 kaarti, mis sisaldavad põnevaid loogikaülesandeid. Ülesannetel on viis erinevat raskusastet, mis tähendab, et igaüks leiab omale jõukohase mõistatuse.

Logic Cards

Logic Cards

Üksinda nuputamiseks sobivad väga hästi ka SmartGamesi“ loogikamängud. Neid leidub igale vanusele: pisemad saavad nuputada looma-, auto- või muinasjututeemalisi ülesandeid, suurematele on sobivaks väljakutseks IQ sarja“ mängud. Nuputaja vanusest hoolimata arendavad SmartGamesi mängud loogilist mõtlemist ja sisaldavad väljakutseid, mis algavad lihtsasti ja lähevad aegamööda keerukamaks. Neid on ka hea kaasas kanda, sest SmartGamesi mängud on kompaktsetes plastkarpides - nii ei lähe ükski mängu osa kaduma. Lisaks on saadaval magneetilised loogikamängud, mis võtavad veel vähem ruumi ja mida on hea näiteks autosõidu ajal mängida.

SmartGames

SmartGames

Loogikamänge ei pea mängima üksi, neid on võimalik ka pere või sõpradega mängida. Cortex Disney“ on uus „Disney“-teemaline mäng, mille käigus saad oma aju korralikult treenida. Mäng sisaldab kaheksat eri tüüpi ülesannet, mis panevad proovile erinevad ajufunktsioonid. Mängu võitmiseks pead sa piisavalt palju ülesandeid kõige kiiremini ära lahendama. Kas oled väljakutseks valmis?

Cortex Disney

Cortex Disney

Muidugi ei pea kogu aeg teineteise vastu võistlema, EXIT“ sarja mängudes peavad kõik mängijad hoopis koostööd tegema. Te võite põgeneda kummituslikult lõbusõidult, mahajäetud metsamajast, salajasest laborist, vaarao hauakambrist või koguni lahendada mõrvamüsteeriumi Idaekspressi pardal. Iga mäng kubiseb mõistatustest, mis viivad omakorda järgmiste mõistatusteni, kuni viimaks on lõplik lahendus käes. Kui jääte mõistatustega hätta, võite kasutada vihjekaarte. „EXIT“ mängud on põnevad nii üksi kui ka mitmekesi mängides. 

EXIT: Salajane labor

EXIT: Surnud mees Idaekspressis

EXIT: Mahajäetud metsamaja

Kui on soovi rohkem kastist väljapoole mõelda, on Black Stories“ mängud täiuslikud. Neid saab mängida igas suuruses seltskonnaga ja mäng ei nõua üldse ruumi, seega ta sobib nii pidudel kui ka autosõidu ajal mängimiseks. Üks mängijatest loeb teistele ette mõne sünge, salapärase või totra juhtumi kirjelduse ja teiste ülesanne on jah-või-ei-küsimuste abil välja selgitada, mis juhtus. Tobedaid küsimusi ei tasu karta, sest sageli ongi lugudel täiesti ootamatu, kuid siiski loogiline taust.

Black Stories Epic Fails

Black Stories Real Crime

Eelmine 9 lauamängu, mis sobivad suurepäraselt jõuluvana kingikotti!
Järgmine Kingiideed: koostöömängud

Viimane kommentaar

Kommentaar vajab administraatori kinnitust enne avalikustamist.

* Kohustuslik väli