Jäta vahele
Kingiideed: hubased õhtud kahele

Kingiideed: hubased õhtud kahele

„Pandemic

Lauamäng, mis on tänaseks koostöömängude klassika. Mängus valite omale meditsiinitöötaja rolli ning üritate takistada uute viiruste levikut suurema populatsiooniga asukohtades meie planeedil. Iga mängija võib oma käigus sooritada neli tegevust laual oleva olukorra parandamiseks, pärast mida tõmbab ta viiruse pakist kaarte uuteks viiruse puhanguteks. Kahekesti on mäng baastasemel natukene lihtsam kui suurema mängijate arvuga, kuid õnneks on raskustase väga lihtsalt muudetav, mis aitab mõlema inimese valikud käigus mõjukamaks muuta.

Pandemic

Pandemic

Codenames Duet

Te mõlemad olete salaagendid. Eesmärk - saage ühendust missiooni kontaktidega ning vältige teie kannul olevaid palgamõrtsukaid. Laual on kontaktide koodnimed ning teie vahel on kahepoolne võtmekaart, mis näitab mõlemale mängijale ära 9 agenti 15-st ja 3 palgamõrtsukat 5-st. Kõigepealt annab üks mängija teisele vihje ja ütleb mitu agenti sellega seondub, siis peab teine valima laual olevate koodnimede hulgast sobivamad. Väga mõnus lihtsa struktuuriga ühine nuputamismäng.

Codenames Duet

Codenames Duet

EXIT sari

Kui põgenemistuppa enam ei viitsi õhtul minna, siis „EXIT“ toob selle teile koju lauale. Mäng on seeria temaatilisi mõistatusi, mille üle koos pea murdmine annab võimaluse sama kogemus hubases keskkonnas kätte saada. Laske laetuli ära, otsige üles taskulamp ja te oletegi kinni kõledas metsamajas. Nüüd on teie võimalus avastada, kuidas sealt eluga pääseda.

EXIT: Salajane labor

EXIT: Surnud Mees Idaekspressis

MicroMacro sari

Mäng ise on suur ja armas linnapilt, kus igal momendil toimub midagi huvitavat. Teie ülesanne on välja nuputada, mis erinevate armsate tegelastega päeva jooksul toimus. Selleks ajate kaardi peal järge, kus nad käinud on, ning üritate välja mõelda, kuidas kõik need seigad omavahel seonduvad. Väga lõbus rahulik mänguõhtu, mis autasustab tähelepanu ja head vaistu. Mäng annab võimaluse omavahel ülesandeid jagada ning kahepeale saab läbi arutada kõik linnas toimunu ja kuidas see omavahel seotud on.

MicroMacro: Krimilinn

MicroMacro: Krimilinn

Love Letter

Mäng on printsessi südame peale, kuid oma armastuskirja üleandmiseks peate leidma kõige usaldusväärsema õukondlase. Lihtne ja kiire kaardimäng - igal kaardil on number ja võime. Kui te peate maha mängima printsessi, olete vooru kohe kaotanud. Mängu lõpus võidab kõige suurem kaart. Kogu mäng on segu õnnest ja kergest mäluharjutusest, et välja mõelda, milline kaart teie partneril käes on ning kuidas sundida teda seda maha panema.

Love Letter

7 Wonders Duel

Ülihea strateegiamäng kahele. Maailmas on teadaolevalt 7 imet, kuid te mõlemad valite mängu alguses 4. See juba annab vihje, et kogu mäng on omavaheline võistlus. Mäng ise on sarnane „7 Wondersiga“ - vali kaart ja mängi see välja, kuid kaartide käest draftimise asemel on need laua peal. Enda valikut tehes peate arvestama, et kõik lahtised kaardid jäävad teisele mängijale valida. Mängus on kolm võimalust võita - kas sõjaliselt, teadusega või teiste võitude mittetoimumisel mängu lõpus punktidega. Mäng on imeline, kui teil mõlemal on kerge võistlushimu ning lahtine pea oma strateegia jooksvalt muutmiseks.

7 Wonders Duel

„Saboteur Duel

Klassikaline „Saboteur“ - võidab see, kes kogub kolme mängu jooksul kõige rohkem kulda. Laua peal on tunneli lõpukaardid ja te peate käest kaarte mängides sinna tee rajama. Tunneleid kaevates peate arvestama, et teine mängija saab sama teed pidi liikuda. Seega peate nende võimalust kullale ligi pääseda piirama kas trollide või ustega, nii et kogu varandus õiglaselt teie aaretekambrisse jõuaks.

Saboteur Duel

Saboteur Duel

Unmatched

Areenil on kaks võistlejat. Ainult üks lahkub sealt elusana. Karbis on müütidest või fantaasiast kangelased, kes oma võimeid kasutades peavad teise tegelase murdma. Mäng on strateegiline võitlus, kus tugevuse lahingus määrab oma kaartide efektiivne kasutamine. Hea võistluslik mäng, kui teile meeldib üritada teineteist üle kavaldada. Kas täna võidab Sherlock Holmes või kuningas Artur? Ainult üks neist on alistamatu!

Unmatched

Unmatched

Clever

Väga mõnus mäng mis tasustab ette planeerimist ja head õnne. Enda käigus veeretate täringuid ja üritate täita tabeleid oma mängulehel. Iga tabeli tulbad ja read annavad mõne väikese boonuse ning neid kombineerides tekivad mängu lõpus üllatavalt tugevad käigud. Täringute efektiivne kasutamine ja fortuuna naeratus aitavad teil võita!

Clever

Clever

Eelmine Kingiideed: koostöömängud
Järgmine Kingiideed: seltskonnamängud

Viimane kommentaar

Kommentaar vajab administraatori kinnitust enne avalikustamist.

* Kohustuslik väli